Concertorganisatie

Wil je optreden met jouw band of als singer-songwriter? Heb je een cd-presentatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik bemiddel tussen zalen en artiesten, zorg voor de benodigde faciliteiten en help zo mede concerten te organiseren.

Ik maak afspraken over de data van de concerten met zaaleigenaren van uiteenlopende zalen.  De data van deze concerten worden gepubliceerd op de website. Vervolgens kunnen artiesten zich inschrijven. De concerten bieden een podium voor 1, 2 of 3 artiesten. Bij een open inschrijving kun je als artiest zelf bepalen op welke lokatie jij wilt optreden.

Als alle inschrijvingen voor een concert binnen zijn, kan de kaartverkoop beginnen. Er moet een minimaal aantal kaarten in de voorverkoop verkocht worden om het concert door te kunnen laten gaan. Hoeveel kaarten dat zijn hangt af van diverse factoren en wordt per concert vermeld.

De prijs van een kaartje voor een concert varieert per concert. Kaarten kunnen van tevoren gekocht worden via deze website. Of kaarten ook aan de deur gekocht kunnen worden, wordt bij elk concert apart vermeld. Een indicatie van hoeveel kaarten er verkocht zijn in de voorverkoop kun je zien op de website.

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de concerten. Over een tijdje kunnen artiesten zich inschrijven.

 

Social Media

facebookLinkedIn Logo

Invaltoetsenist bij diverse bands

Regelmatig val ik in bij andere bands als die even zonder toetsenist zitten. Ik maak mij hun repertoire snel eigen, zodat de geplande optredens gewoon door kunnen gaan. Zo heb ik o.a. al ingevallen bij een ABBA tribute band, Soulmachine, B-70, Res-Q, Direct Inject, Tape That, No Kiddin, Pop Fiction en een aantal gelegenheidsformaties.