Toetsenist

Als opgeleid toetsenist heb ik veel ervaring. Ik speel al in bandjes vanaf mijn 16e. Met deze bandjes heb ik natuurlijk vele concerten gedaan en zeer uiteenlopende muziek gemaakt. Momenteel speel ik in deze bands:

UCIT - Coverband met muziek uit de jaren 60 tot aan nu - www.ucit.org

DEAN - Coverband met pop- en rockmuziek uit de jaren 80 tot aan nu - www.deanmusic.nl

MajestiQ - Britse pop- en rock nummers - www.majestiq-music.com

Duo 2FeelGood - Duo met gevarieerd pop en easy listening repertoire - duo2FeelGood.nl

Duo Sounds Like B4 - Duo met easy listening repertoire waaronder ook een aantal nummers van The Carpenters - www.soundslikeb4.nl

Ik maak mij nieuwe nummers snel eigen, waardoor ik makkelijk kan invallen bij bands. Dat kan voor langere perioden, maar ook voor een enkel optreden. Wilt u een pianist die rustige achtergrondmuziek verzorgt? Ook dat kan ik voor u doen. Of met een zanger of zangeres erbij? Heeft u een nummer met een speciale betekenis? Ook dat is geen probleem. Voor elke gelegenheid kan ik voor een passende muzikale invulling zorgen. Uiteraard stem ik van tevoren precies met u af hoe u het wilt hebben, dus ook wat u niet wilt horen.

Social Media

facebookLinkedIn Logo

Invaltoetsenist bij diverse bands

Regelmatig val ik in bij andere bands als die even zonder toetsenist zitten. Ik maak mij hun repertoire snel eigen, zodat de geplande optredens gewoon door kunnen gaan. Zo heb ik o.a. al ingevallen bij een ABBA tribute band, Soulmachine, B-70, Res-Q, Direct Inject, Tape That, No Kiddin, Pop Fiction en een aantal gelegenheidsformaties.